Infotheek

Gecoëxtrudeerde Atmosphere schermplank
Gun uzelf het comfort van een duurzame afsluiting met een permanente kleur Is het uw bedoeling om een afsluiting met een hoog designgehalte te installeren, die ook na jaren nog haar kleur en haar uitzicht als nieuw behoudt?
Aluminium schermplank
Ga voor een duurzame afsluiting met een modern design Al onze aluminium producten hebben het Qualicoat®-label , dat garant staat voor hun kwaliteit en de duurzaamheid van de gebruikte verf in de tijd.
Aluminium tuindeur
Creëer een harmonieuze en beveiligde toegang Onze elegante en moderne aluminium tuindeur kan aan twee soorten plaatsing worden aangepast om een toegang te beveiligen of om een opening te creëren in een Silvadec afsluiting. 
De opties voor de decoratiepanelen voor uw afsluitingen
Personaliseer uw afsluiting met onze decoratiepanelen van gemoffeld aluminium met Qualicoat®-certificaat die in 2 kleuren verkrijgbaar zijn: antracietgrijs en metaalgrijs.
Windbestendigheid
Onze afsluitingen kunnen aan alle types ondergrond worden aangepast en zijn tegen felle wind bestand. Onze claustra is gegarandeerd voor windsnelheden tot 100 km/u. Ze kan tot op 1,80 m hoogte worden geplaatst.
Image
Opslag van de planken en hantering van de afsluitingsplanken
We adviseren u om de elementen van de claustra in hun originele verpakking tijdelijk op te slaan op een plaats die beschut is tegen de weersinvloeden en uv-stralen.
Image
De hoogte van de afsluiting berekenen
Bij de bevestiging van uw afsluiting op een paalsteun meet de paal maximaal 1.845 mm, zodat er plaats is voor 12 planken. De hoogte van de paal boven de grond bedraagt 1.815 mm bij een in beton gegoten plaatsing.
Image
Een afsluiting op een helling plaatsen
Als de configuratie van uw afsluiting op een helling wordt voorzien, kunt u onze regelblokjes als accessoires gebruiken. Om de planken waterpas te plaatsen, kunt u een regelblokje ONDER de onderste geleidebalk van het afsluitingspaneel installeren.
De palen kiezen
Wij bieden 2 types palen aan waarmee u uw afsluiting kunt vastzetten:
Een afsluiting openwerken
De aluminium panelen kunnen vol of opengewerkt worden geplaatst dankzij het gebruik van dwarsverbindingen. Met behulp van de 15 mm hoge dwarsverbindingen kunt u een afsluiting op maat maken. (zakje met 22 dwarsverbindingen die afzonderlijk worden verkocht)