Infotheek

Gecoëxtrudeerde Atmosphere schermplank
Gun uzelf het comfort van een duurzame afsluiting met een permanente kleur Is het uw bedoeling om een afsluiting met een hoog designgehalte te installeren, die ook na jaren nog haar kleur en haar uitzicht als nieuw behoudt?
Aluminium schermplank
Ga voor een duurzame afsluiting met een modern design Al onze aluminium producten hebben het Qualicoat®-label , dat garant staat voor hun kwaliteit en de duurzaamheid van de gebruikte verf in de tijd.
Aluminium tuindeur
Creëer een harmonieuze en beveiligde toegang Onze elegante en moderne aluminium tuindeur kan aan twee soorten plaatsing worden aangepast om een toegang te beveiligen of om een opening te creëren in een Silvadec afsluiting. 
De opties voor de decoratiepanelen voor uw afsluitingen
Personaliseer uw afsluiting met onze decoratiepanelen van gemoffeld aluminium met Qualicoat®-certificaat die in 2 kleuren verkrijgbaar zijn: antracietgrijs en metaalgrijs.
Image
Professionele realisaties
Onze producten worden aan uw ruimten aangepast! Ontdek hun  realisatie op verschillende bestemmingen.
Image
Realisaties en inspiratie
Doe volop inspiratie op om de ideale oplossing voor de buiteninrichting van uw wensen te vinden! Ontdek via deze beelden onze producten waarmee u uw terras kunt uitrusten, uw tuin kunt beveiligen, uw toegangen kunt inrichten of uw gevel kunt bekleden!
Image
Raadpleeg en download de CCTP
Elegance terras  Emotion terras Atmosphere terras  Atmosphere afsluiting Aluminium afsluiting Gevelbekleding van opengewerkte planken Atmosphere 175 gevelbekleding
Image
Silvadec composiet
Wat is composiet ?  Composiet materiaal is gewoon materiaal waarin twee zeer verschillende componenten met complementaire eigenschappen worden geassembleerd. Bij houtcomposiet wordt hout met een polymeerhars gecombineerd.
Windbestendigheid
Onze afsluitingen kunnen aan alle types ondergrond worden aangepast en zijn tegen felle wind bestand. Onze claustra is gegarandeerd voor windsnelheden tot 100 km/u. Ze kan tot op 1,80 m hoogte worden geplaatst.
Image
Opslag van de planken en hantering van de afsluitingsplanken
We adviseren u om de elementen van de claustra in hun originele verpakking tijdelijk op te slaan op een plaats die beschut is tegen de weersinvloeden en uv-stralen.