Infotheek

Image
Ons milieu-engagement
Bij Silvadec is ons engagement ten opzichte van onze planeet een belangrijke prioriteit. Zuinig omspringen met resources en onze impact beperken: dat is vanaf de eerste dag onze dagelijkse uitdaging.
Plaatje bedrijf
FAQ
Wie zijn wij? We zijn sinds 2001 een Bretoense kmo die gespecialiseerd is in extrusietechnieken en die materialen van houtcomposiet maakt voor binnenhuisinrichting in een dynamiek van circulaire economie.
Image
Catalogus voor Gevelbekleding 2022 (english version)
Image
Catalogus 2022 (particuleren)
Image
Catalogus voor vakmensen 2022 (english version)
ISO 14001
Wij zijn sinds maart 2014 de eerste Franse fabrikant van houtcomposiet die volgens de internationale ISO 14001-norm is gecertificeerd.
Image
PEFC-certificatie
Sinds 2011 beschikken wij over het PEFC-certificaat, een stevig bewijs dat we ons engageren voor een verantwoordelijk en duurzaam bosbeheer.
Image
VOS-test
Onze producten van houtcomposiet zijn milieuvriendelijk en onschadelijk voor de gezondheid van de eindgebruiker. Zo halen ze erg lage VOS-emissiewaarden (vluchtige organische stoffen). Dit wordt aangetoond door de opname van de producten in een klassement ‘Binnenluchtemissies’ A+.
SGBC-certificaat
In 2017 ontvingen we de hoogste grade die de Singapore Green Building Council (SGBC) ooit aan een fabrikant van houtcomposiet had uitgereikt. We zijn dan ook zeer trots op die internationale erkenning van de SGBC.