Infotheek

Image
Onderhoudsfiches | Terras, afsluiting en gevelbekleding
Image
Clone of Veiligheidsinformatieblad van Silvanet
Veiligheidsinformatieblad van SilvaNET, reinigingsproduct voor de planken van de afsluitingen en de terrassen van Silvadec® houtcomposiet. Bekijk het pdf-bestand
Formulier specifieke commerciële bijstand
Image
Silvadec composiet
Wat is composiet ?  Composiet materiaal is gewoon materiaal waarin twee zeer verschillende componenten met complementaire eigenschappen worden geassembleerd. Bij houtcomposiet wordt hout met een polymeerhars gecombineerd.
Tijdelijke verkleuring van Elegance en Emotion planken
Vergelen uw terrasplanken? Dit is een compleet natuurlijk en tijdelijk fenomeen. Tijdens de eerste weken na de installatie ondergaan de Elegance en de Emotion planken een tijdelijke vergeling.
Image
Onderhoud terras van houtcomposiet
Enkele essentiële tips voor het onderhoud van uw terras
Image
Onderhoud ledprofiel
Hoe reinigt u uw ledstrips voor het terras? Doof en schakel systematisch de toestellen uit voordat u uw ledverlichtingssysteem begint te reinigen.
Image
Groene afzettingen en korstmossen
Verschijnt er mos of korstmos op uw planken? Dit kan toe te schrijven zijn aan een onvoldoende onderhoud van planken die worden gebruikt in een omgeving waar mos goed gedijt.
Image
Onderhoudsfiche Elegance afsluiting
Advies en onderhoudsproducten, tips, maar ook informatie over te vermijden gebruik bij de reiniging van uw afsluiting: hierin vindt u alle nodige inlichtingen over een optimaal onderhoud.
Image
Onderhoudsfiche Elegance en Emotion terras
Bekijk het pdf-bestand