Infotheek

Image
Installatie-instructies terrasaccessoires (ref. PU26)
Voordat u begint met de plaatsing van de demonteerbare clips van Silvadec, bekijkt u best eerst de installatie-instructies ref. PU26. Bekijk het pdf-bestand
Image
Installatie-instructies demonteerbare clips (ref. PU32)
Voordat u begint met de plaatsing van de demonteerbare clips van Silvadec, bekijkt u best eerst de installatie-instructies ref. PU32. Bekijk het pdf-bestand #video
Image
De vloerbalken plaatsen
De vloerbalken moeten - ongeacht hun type - op regelmatige onderlinge afstanden worden geplaatst, waarbij de volgende maximale afstanden worden gerespecteerd:
Image
Bevestiging van de terrasplanken op demonteerbare clips
Hoe zet u uw terrasplanken met onze demonteerbare clips vast?
Image
Bevestiging van de planken op permanente clips
Hoe moet u uw terrasplanken plaatsen en vastzetten? De zichtbare zijde van de terrasplanken en de zichtbare accessoires werden geborsteld om het uitzicht van hout te imiteren en om het oppervlak minder glad te maken. De niet geborstelde zijde mag niet aan de bovenkant worden gebruikt.
Image
Een plank met demonteerbare clips demonteren
Moet u uw plank demonteren die met onze demonteerbare clip werd vastgezet? De clip werd zo ontworpen dat ze bereikbaar is met een standaard Torx T15-dop. Maak de clip enigszins los en verschuif ze om de schroefkop boven het ‘sluitgat’ te positioneren.
Image
Een randplank plaatsen
Randplanken kunnen met een begin- en eindclip worden vastgezet.
Image
Een aluminium hoekprofiel plaatsen
Wenst u uw terras af te werken met een aluminium
Image
Een Atmosphere plank zagen
Tips? Tips voor het zagen van gecoëxtrudeerde planken van het gamma Atmosphere terrasplanken
Image
Afwerkingsboord
Wilt u uw terrasinrichting verzorgd afwerken? Dan stellen wij u voor om een afwerkingsboord te gebruiken. Voordat u alles afwerkt en wanneer de terrasplanken zijn vastgemaakt, moet u hun uiteinden effenen met behulp van een cirkelzaag en een regel.