Infotheek

Image
Onderhoudsfiches | Terras, afsluiting en gevelbekleding
Conditions de la Garantie de 10 ans en utilisation commerciale, professionnelle ou publique
Deck, schutting, gevel, profiteer van 10 jaar garantie op al onze composiet profielen. Onze latten zijn gegarandeerd tegen structurele schade als gevolg van schimmel en insecten aanval  !
Image
SILAM0501_cap3000_photo_4_BD.jpg
Gemonoëxtrudeerde gegroefde Elegance terrasplank
Tijdloos door design 
Image
Clone of Veiligheidsinformatieblad van Silvanet
Veiligheidsinformatieblad van SilvaNET, reinigingsproduct voor de planken van de afsluitingen en de terrassen van Silvadec® houtcomposiet. Bekijk het pdf-bestand
Image
Installatie-instructies | terras & accessoires
Installatie-instructies voor het 
Image
FDES terrassen van composiet
In ons streven naar een totale transparantie over onze producten stelden we in 2019 een FDES-fiche (aangiftefiche voor milieu en gezondheid) voor onze Elegance en Atmosphere terrasplanken van composiet op.
Image
Slipvastheidstest voeten met schoenen - Atmosphere plank
Het toegepaste coëxtrusieprocedé bezorgt onze Atmosphere plank uitzonderlijke technische kwaliteiten en dan meer bepaald een sterke antislipbescherming.
Image
Slipvastheidstests
Er werden op onze terrasplanken tests uitgevoerd met de bedoeling om de antislipbescherming te bepalen volgens de evaluatiemethode XP CEN/TS 16165. De indeling wordt vastgelegd:
Image
A3_MORE_2020-DV-724x1024.jpg
[KRINGLOOPECONOMIE] Het MORE-label - MObilisés pour REcyclé - Vernieuwd!
Silvadec kreeg eens te meer het MORE-label, een jong Europees label dat de inspanningen van kunststoffabrikanten met betrekking tot de kringloopeconomie en de integratie van gerecycleerde kunststoffen in het productieproces beoordeelt.
Image
De technische fiches terras
Alle juiste informatie op dezelfde plaats! Om u het leven te vergemakkelijken stellen we u voor ons Elegance, en ons Elegance, Emotion en Atmosphere gamma de technische fiches voor terrassen ter beschikking.