Infotheek

Image
Plaatsing van palen op paalsteunen
U kunt kiezen om uw afsluitingen op onze paalsteunen met dubbele schaal te plaatsen tot een paalhoogte van 1.845 mm, wat overeenstemt met 12 afsluitingsplanken van composiet.
Image
Silvadec composiet
Wat is composiet ?  Composiet materiaal is gewoon materiaal waarin twee zeer verschillende componenten met complementaire eigenschappen worden geassembleerd. Bij houtcomposiet wordt hout met een polymeerhars gecombineerd.
Image
Veiligheidsinformatieblad van Silvaction
Veiligheidsinformatieblad van Silvaction, reinigingsproduct voor de planken van de afsluitingen en de terrassen van Silvadec® houtcomposiet. Bekijk het pdf-bestand
Recyclage van de planken
Alles weten over de recyclage van onze planken! Net zoals dat geldt voor alle huishoudafval is het verboden om houtcomposiet in de open lucht te verbranden.
Image
Vuile vlekken of druipsporen op uw afsluiting
Ziet u hardnekkige vlekken of zwarte druipsporen op uw afsluiting? Dat vuil is afkomstig van de luchtverontreiniging en kan zich op het oppervlak van uw planken afzetten.
Een plank vervangen
Garantie en vervanging van de afsluitingsplanken? De afsluitingsplanken zijn gegarandeerd tegen termieten en schimmels: 25 jaar in het geval van residentieel gebruik en 10 jaar in het geval van openbaar of commercieel gebruik.
Image
Onderhoudsfiche Elegance zonwering gevelbekleding
Bekijk het pdf-bestand
Image
Onderhoudsfiche opengewerkte Atmosphere gevelbekleding
Bekijk het pdf-bestand
Image
Silvaction | Werkt tegen mos en korstmos
Hoe kunt u mos of korstmos van uw planken verwijderen? U kunt hiervoor een mosbestrijdingsmiddel gebruiken dat niet moet worden gespoeld en dat geen bleekwater bevat (zonder natriumhypochloriet). We adviseren u in dit verband om vooraf een test uit te voeren op een kleine zone. U kunt bijvoorbeeld het speciaal door Silvadec ontwikkelde Silvaction® gebruiken om mos en korstmos te verwijderen (ALLEEN VOOR FRANKRIJK).
Image
Onderhoudsfiches | Terras, afsluiting en gevelbekleding