Atmosphere Nuances Ipé terrasplank

gemaakt in Frankrijk & Duitsland
Gegarandeerd product
Respect voor het milieu
Atmosphere Ipé plank 138mm B0035
Kleuren
Afmetingen
138 (b) x 23 (h) x 4.000 (L) mm
Afwerking
Geborsteld
De pluspunten

Esthetische Ipé houtlook!

Wordt niet grijs: geen verzadigingsmiddel nodig

Stabiele kleur zonder behandeling

Splintervrij

Verborgen clipbevestiging

Beantwoordt aan alle projecttypes

Image
New ipe Board
Image
GUARANTEED_25_YEARS.png
Image
European Leader
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image

Een composietterras met exotische houtlook!

En kleurstabiliteit erbovenop.

De Atmosphere Nuances Ipé terrasplank neemt alle kleurnuances over van de terrasplanken in exotisch ipé hout. Deze terrasplank vervaardigd uit houtcomposiet van Silvadec profiteert van de voordelen van een specifieke fabricagetechnologie die haar uitzonderlijke kenmerken bezorgt. De kleuren blijven stabiel in de tijd, zonder enige behandeling. Ze is splintervrij en huishoudelijke vlekken kunnen zeer gemakkelijk verwijderd worden, ideaal dus voor alle soorten gebruik. 

De Atmosphere Nuances Ipé planken worden in Bretagne, Frankrijk, gemaakt en vormen een duurzaam alternatief voor exotisch hout: het is een milieuvriendelijke oplossing voor de buiteninrichting.

ipévsnuancesipéDuurzame kleuren zonder behandeling

De nuances van de Atmosphere Nuances Ipé plank zien er bijzonder natuurlijk uit. De kleuren blijven stabiel in de tijd. Een behandeling of verzadigingsmiddel is overbodig: het terras wordt niet grijs. De terrasaccessoires zijn compatibel met de terrasplank Nuances Ipé.

Een unieke technologische innovatie  

Dankzij het teamwork van onze marketingteams, onze R&D-ingenieurs en productieteams is Silvadec de eerste fabrikant van houtcomposiet die er technisch in slaagt een alternatief te ontwikkelen voor de terrasplank in exotisch hout.

De Atmosphere Nuances Ipé plank is de eerste plank die het volledige nuancepallet van de terrasplanken in ipé hout overneemt met kleuren van oranjebruin tot donkerbruin zoals deze ook te vinden zijn binnen een assortiment van terrasplanken in exotisch hout.

Dit nuancepallet is makkelijk te creëren want het product wordt geleverd op dezelfde pallet. De nuances worden tijdens de productie op de planken aangebracht door het wegstromende water. De verschillende planknuances zijn reeds gemengd aanwezig op de pallet.

3 essentiële tips voor de installatie

HET IS BELANGRIJK ENKELE INSTALLATIETIPS TE VOLGEN OM ALLE IPÉ-NUANCES TE ONTHULLEN EN HET TERRAS TE SUBLIMEREN!

Image

1ᵉʳ advies:

Leg de planken in de richting van de grootste lengte van het terras.
Voor het beste esthetische resultaat raden wij u aan de voorkeur te geven aan een voeginstallatie.

Image

Tip 2:

Wissel de richting waarin de planken worden gelegd af.

Image

Tip 3:

Leg de uiteinden van planken van contrasterende kleuren tegen elkaar (voeg donkere planken samen met lichtere).

Geschikt voor alle soorten gebruik

  • Residentieel
  • Gebouwen die open zijn voor het publiek
  • Buitenkeukens, ook in overdekte of halfoverdekte ruimtes
  • Terrassen en zwembadomgevingen

De pluspunten van de Atmosphere terrasplanken van houtcomposiet

DNA: prestaties

Onze Atmosphere terrasplank wordt vervaardigd met een specifiek fabricageprocedé: coëxtrusie. Daarbij wordt de houtcomposiet plank met een beschermende polymeercoating omhuld. Onze knowhow? Wij weten hoe we een stevige gecoëxtrudeerde plank met stabiele kleuren en met de beste antislipprestaties kunnen maken. 

Troefkaart: antislipeigenschappen

De Atmosphere terrasplank beantwoordt aan de strengste eisen op het vlak van de slipweerstand* en valt op door haar zeer hoge grip - zelfs wanneer ze nat is of wanneer u er met blote voeten over loopt.. Opteer daarom voor  Atmosphere houtcomposiet planken om uw terrassen, toegangen of paden in te richten, zodat u zich in alle veiligheid kunt ontspannen.

* Klassement R13 volgens de norm DIN 51130

Karaktertrek: stabiele en duurzame kleur

Wilt u niet dat de kleur van uw terras van houtcomposiet mettertijd evolueert? De kleuren van onze gecoëxtrudeerde Atmosphere terrassen behouden hun intensiteit jarenlang.

Door hun intense kleur vallen ze echt op. De terrassen verkleuren ook niet tijdelijk. Ze zijn daarom zowel voor buiten als voor beschutte zones geschikt. De Atmosphere plank is in 6 kleuren verkrijgbaar: 3 grijze en 3 bruine kleuren. De tintvariaties in het oppervlak zorgen voor een uniek en warm uitzicht. Kies voor authenticiteit met de plank in Sao Paulo- of Riobruin, helderheid met Limabruin of Belemgrijs, design met de Cayenne plank of sterkere kleurtinten met Ushuaïagrijs. 

Gebruik: ideaal voor buiten, maar ook voor overdekte of half overdekte ruimten

De allround Atmosphere plank is ideaal voor de inrichting van terrassen, houten vloeren, loopbruggen, toegangspaden en in private plaatsen of instellingen die publiek ontvangen, zoals caféterrassen, hotels of restaurants. Huishoudelijke vlekken kunnen zeer gemakkelijk worden verwijderd. Dit is dus het aangewezen product voor buitenkeukens, waar het een gezellige sfeer creëert voor een lunch of een diner in alle rust. 

Accessoires voor de Atmosphere terrasplank 

Onze Atmosphere composiet terrasplank kan met al onze montage- en afwerkingsaccessoires (waaronder de verlichtingsopties) worden gecombineerd. 

  • Montageaccessoires: vloerbalken van houtcomposiet of aluminium; clips (enkel, demonteerbaar, begin en einde van verbinding); speciale composiet schroeven. 
  • Afwerkingsaccessoires: afwerkingsboorden en planken; aluminium hoekprofielen; glijwerend insert.

Deze selectie accessoires vergemakkelijkt de installatie van uw terras van composietmateriaal en biedt u de mogelijkheid om uw realisatie te individualiseren met details die het verschil maken!

Ontdek de accessoires

 

Bent u op zoek naar de voor u best geschikte terrasplank van houtcomposiet? Bezoek dan onze infotheek.